Meny Stäng

Utemöbler

När snön börjar smälta och ängarna grönskar – då vet du att det är dags. Den där känslan av lätthet under fötterna som du så väl minns från barndomen infinner sig bit för bit för varje dag som det vita snötäcket lämnar plats för vårens alla färger. Det känns som att det var en evighet sedan du kände en varm bris, och du påminner dig än en gång om hur fasansfullt lång den svenska vintern är…

Våren är här. Det är dags att plocka fram utemöblerna ur garaget, skjulet eller källaren. Du dammar av möblerna och ställer de tillrätta på din uteplats, och som en blixt från en klar himmel slås du av den vackraste kanslan av deja vú du någonsin varit med om. Möblerna står exakt som de gjorde förra året, och du känner samma ro sprida sig som en varm filt i ditt vintertrötta inre.

Köp utemöbler online:

Snyggt
Billiga balkongmöbler
 • Prisvärda balkongmöbler
 • Kila Möbler har ett mycket stort sortiment av sköna balkongmöbler.

  Teakmöbler, hammockar och överdrag till utemöbler.

  14 dagar öppet köp
  Personlig service
  Fri frakt och retur
 • Beställ online:
Enkelt
Prisvärda balkongmöbler
 • Billiga balkongmöbler
 • Klubbkompis Outlet erbjuder fina balkongmöbler till mycket bra priser.

  Soffgrupper, matgrupper, parasoll och dynor.

  Omgående leverans
  Fri retur
  Prisgaranti
 • Beställ online:
Mysigt
Mysiga balkongmöbler
 • Snyggt till balkongen
 • Trendrum har ett bra sortiment av balkongmöbler, bord och stolar.

  Kompletta trädgårdsgrupper och loungemöbler.

  Snabba leveranser
  Fri frakt över 999 kr
  14 dagar öppet köp
 • Beställ online:

Dags att köpa nya utemöbler?

Ibland kan det ju tyvärr vara så att utemöblerna du hade förvarade över vintern faktiskt hade sett sina bästa år redan förra sommaren; alternativt att vinterförvaringen gav de så mycket stryk att de helt enkelt inte kunde stå ut. Vad det än kan vara så är det trots allt dags att investera i nya utemöbler, för den här gamla möbleringen kan du ju inte ha.

Och så stinker det också.

utemöbler

Närmaste möbelbutik

Nej. Du packar in barnen i bilen och kör formel ett till närmsta möbelbutik. Du hittar ett set utemöbler som känns bra – nästan alldeles för bra. Du ska precis ropa till dig en butiksanställd som står vid en hylla lite längre bort när du slås av en tanke. Tänk om jag kan få det här billigare? Och det är klart att du kan få! När du tänker efter så finns det så många sätt du kan få ditt efterlängtade set utemöbler att du bara inte kan gå på det första bästa du hittar. Marsch ut ur butiken och kila hem och surfa, kompis!

Härifrån finns det två alternativ. Det ena är att du helt enkelt inte hittar det billigare någon annanstans, och du åker snällt tillbaka till samma butik och öppnar plånboken. Det andra är att du hittar samma möbelset ofantligt mycket billigare och nästan hoppar ur stolen av glädje. Med nyvunnen energi packar du in familjen i bilen och reser mot fyndplatsen. Skulle det däremot vara så att du få det ännu billigare genom någon av de auktoriserade onlinebutikerna, då kan du istället sitta fint på din kontorsstol och knacka tangenter för brinnande livet innan du bara behöver luta dig tillbaka och vänta in ett leveransbesked hem eller till ditt närmaste postombud.

Det bästa utemöbelsetet

I det här exemplet gick det ganska snabbt att hitta det bästa balkongsetet. I andra fall kan det ta lite tid, och då är det inte alls fel att stanna kvar i butiken en liten stund och ta en tur i gångarna och leta efter någonting som känns bra. Har du ingen lust att stanna i butiken kan du alltid göra din undersökning hemma vid datorn, för idag är onlineutbudet så omfattande att du kan hitta allt!