Meny Stäng

Anlita en golvslipare i Stockholm

Är du i tankarna att du ska snygga till dina golv hemma och behöver hjälp utav en golvslipare i Stockholm?
Då finns det en del saker du bör tänka på. Det är viktigt att du noggrant väljer vilket företag som ska få slipa dina golv då det kan ge stora konsekvenser om det slipas fel.

Vad ska jag tänka på när jag anlitar en golvslipare i Stockholm?

  • Först och främst så ska du vända dig till flera firmor som får komma och titta på jobbet samt ge dig en offert.
  • När du hittat en firma som du tycker passar dig prismässigt för det de erbjuder så ska du börja kolla upp firman. Du kan börja med att ringa till kronofogden för att se om firman har några skulder eller om den någon gång har gått i konkurs tidigare.
  • Kolla upp så firman har F-skattsedel, det kan du kolla på till exempel hemsidan Allabolag.se
  • Om företaget har en Facebook sida kan du gå in där och kolla om tidigare kunder är nöjda med det utförda jobbet de gjort.
  • Försök hitta ett företag som utför dammfri golvslipning i Stockholm då det underlättar enormt. Med dammfri golvslipning innebär det att det kopplas in en dammsugare i golvsliparen så allt damm åker direkt in i dammsugaren istället för att flyga runt i ditt hem.
  • När du har gått igenom alla punkter ovan och känner att det företag du hittar känns rätt på alla sätt och vis för dig så kan du gå vidare med dem. Då återstår det bara att skriva ett avtal med firman så allting finns på papper.

Få hjälp med att slipa golvet.

Vad ska finnas med i avtalet med företaget?

Det du ska se till att ha med i avtalet är priset på jobbet, där det innefattar alla kostnader så som framkörningsavgift, materialkostnad samt arbetskostnaden. Det ska även stå med vad det är för slags arbete som ska utföras, samt vilken tidsplan de har på sig att göra jobbet. Avtalet ska signeras utav båda parter med ort, datum samt underskrift. Precis som du gör när du skriver på ett papper från banken till exempel.

Sammanfattning

Se till så du kontaktar flera olika företag och när du hittat ett företag så börjar du forska vidare om hur bra företaget är. Kolla upp företaget hos kronofogden samt vad de har för referenser på till exempel Facebook. Du kan också jämföra olika företag eller kolla på företagets recensioner på nätet innan du bestämmer dig för att anlita företaget. Det är också bra om du tittar upp vilka priser företaget tar. Det kan vara bra att ringa och prata med företaget och få en offert eller en prisuppfattning på hur mycket det kommer att kosta för dig i slutändan.