Meny Stäng

Balkongstolar

De flesta av oss förknippar nog sommaren med sol och värme, och långa lata dagar. Visst vet vi att det svenska sommarvädret inte alltid visar sig från sin bästa sida, men det är ändå de där underbara soliga dagarna vi drömmer om och ser fram emot. Och när sommaren kommer gäller det att ta vara på varje stund av solsken. Som tur är behöver man inte ha ett eget hus, med trädgård, för att njuta av sköna stunder i solen. En balkong fungerar lika bra som en sommaroas, bara man förser den med de rätta balkongmöblerna.

Köp balkongstolar online:

Snyggt
Billiga balkongmöbler
 • Prisvärda balkongmöbler
 • Kila Möbler har ett mycket stort sortiment av sköna balkongmöbler.

  Teakmöbler, hammockar och överdrag till utemöbler.

  14 dagar öppet köp
  Personlig service
  Fri frakt och retur
 • Beställ online:
Enkelt
Prisvärda balkongmöbler
 • Billiga balkongmöbler
 • Klubbkompis Outlet erbjuder fina balkongmöbler till mycket bra priser.

  Soffgrupper, matgrupper, parasoll och dynor.

  Omgående leverans
  Fri retur
  Prisgaranti
 • Beställ online:
Mysigt
Mysiga balkongmöbler
 • Snyggt till balkongen
 • Trendrum har ett bra sortiment av balkongmöbler, bord och stolar.

  Kompletta trädgårdsgrupper och loungemöbler.

  Snabba leveranser
  Fri frakt över 999 kr
  14 dagar öppet köp
 • Beställ online:

För att kunna njuta av utomhuslivet under den varma årstiden krävs det givetvis fungerande möbler oavsett om man har trädgård eller balkong. Man behöver helt enkelt ha någonstans att sitta, där man både kan koppla av och bara känna solens strålar och ta en kopp kaffe. Det finns ett mycket stort och varierat utbud av sittmöbler för utomhus bruk. Och även om du ”bara” har en balkong att möblera kan du välja ur ett brett sortiment av stolar. Det spelar ingen roll om du vill ha en stol bara för att kunna ta med din kaffekopp, eller frukosttallrik, ut eller om du vill kunna sitta i timmar på balkongen, så kan du hitta lämpliga balkongstolar.

Stolar för alla balkonger

Det är ju aldrig fel att drömma, och även om sommaren inte bjuder på det bästa vädret hela tiden kan du i alla fall njuta av det fina vädret så fort solen tittar fram om du har några sköna balkongstolar utplacerade. Oavsett om du vill ha en solstol, en vilstol eller några stolar till ett bord kan du hitta det i det stora sortimentet av utestolar. Tack vare den stora variationen av modeller, storlekar och material finns det passande stolar för alla, vare sig man ska möblera i trädgården, på altanen eller balkongen.

Har du en balkong med gott om plats kan du välja stolar ur hela utesortimentet, och det är verkligen stort. Här finns allt ifrån generösa och bekväma solstolar och vilstolar till enkla caféstolar. Men, en balkong bjuder i de flesta fall på en ganska begränsad yta, så om du väljer någon av de större vilstolarna, till exempel, får du förmodligen inte plats med så mycket mer. Om det är sola och vila du vill göra på din balkong ska du givetvis satsa på en stol som är avsedd just för dessa ändamål.

balkongstolar

Men, vill du ha plats även för andra aktiviteter är det bättre att tänka på möbler i mindre format. På begränsade ytor är det också bra att välja flexibla möbler, och i utbudet av utemöbler och balkongmöbler finns det gott om stolar som kan användas på flera sätt. Ett smart alternativ är att välja stolar med ställbar rygg. En sån stol ger dig både en praktisk och bekväm stol vid bordet och en vilstol som du kan luta dig tillbaka i, i en och samma möbel. Och det är just såna multifunktionella möbler som är extra praktiska på balkonger och i andra små utrymmen.

Stolar i nättare format

Har du en mindre balkong, där du vill ha plats för ett litet bord och ett par stolar för att kunna äta frukost och dricka eftermiddagskaffe ute i friska luften? Då kan det vara bra att titta på det speciella sortimentet av balkongstolar. Dessa är utformade just för att passa på en balkong, och är ofta lite nättare i formatet. Här finns nätta och lätta stolar, som du lätt flyttar undan om du behöver platsen till annat. Men, i utbudet av balkongstolar finns också stolar som kan fällas ihop, eller staplas, så att de tar minsta möjliga plats när de inte används.

Ofta när vi ska köpa möbler till balkongen låser vi oss vid att det ska vara speciella möbler som är tillverkade enbart för användning här. Och visst är det bra att det finns ett särskilt balkongutbud, inte minst för alla som har en liten balkong som är svår att möblera. Men det finns annars inget som säger att man måste ha balkongmöbler på balkongen, när det finns ett så oerhört stort och varierat utbud av möbler för utomhus bruk. Du kan givetvis välja de stolar du tycker om och som låter dig inreda din balkong efter din personliga smak. Alla trädgårds- och utemöbler tål att stå ute. Och miljön på en balkong är ofta mer skyddad än uteplatsen ute i trädgården.

Underhållsfria möbler – finns det?

Därför kan du välja mer fritt ur möbelsortimentet när du ska inreda en balkong. Här är det den tillgängliga ytan som är begränsningen och inte känsliga eller svårskötta material. Vill du ha en rottingstol på din balkong, så kan du välja en stol i äkta rotting, eftersom den inte kommer att utsättas för väder och vind som den skulle gjort om den stått i det fria ute i en trädgård. Men, vill du ha möbler som är underhållsfria och som till och med kan stå kvar ute på balkongen under vintern är det smartare att välja balkongstolar, och andra möbler, av plast, konstrotting eller något annat konstmaterial. De behöver varken målas eller oljas för att hålla sig fina år efter år, och de tål alla väderförhållanden.

Balkongstolar online

Du kan givetvis köpa både balkongstolar och andra utemöbler i möbelvaruhus, garden centers och andra varuhus som har utemöbler i sitt sortiment. Hos dessa kan du köpa möbler för trädgård och balkong under hela säsongen. Men, om du vill ha ett så stort utbud som möjligt att välja ur, och kanske också kunna köpa balkongstolar utanför den egentliga säsongen, bör du titta här på internet. Här finns det största utbudet och oftast också de bästa priserna.

Dessutom kan du köpa utemöbler, som balkongstolar, hela året här. Att köpa sina möbler till balkongen när den ordinarie säsongen är över kan löna sig rejält, eftersom du ofta kan hitta möbler till kraftigt reducerade priser under lågsäsong. Här på nätet får du också en bra överblick över vad marknaden har att erbjuda eftersom du hittar alla möblerna samlade på ett ställe. Du behöver inte åka runt till olika butiker utan kan sitta hemma och välja i lugn och ro.

Recension:

Balkongstolar
Betygsatt av: Balkongmöbler.com
Betyg: 4.7/5