Meny Stäng

Bauhaus

Det här är Bauhaus

Det som kännetecknar Bauhaus, och det som gjort varumärket Bauhaus till ett av de främsta butikskedjorna i Europa i över 50 år, är det anmärkningsvärt breda utbudet av produkter. Redan i begynnelsen när den första butiken slog upp sina portar i Mannheim i Tyskland har man strävat efter att ha så många expertområden som möjligt för att täcka ett så brett kundbehov det bara går. När affärsidén föddes fanns en vision om att skapa en motvikt till det faktum att den som behövde utföra diverse renoveringsarbeten eller byggnationer i hemmet tvingades vända sig till flera butiker för att få tag i allt som behövdes. När Bauhaus slog upp sina portar kunde man erbjuda ett sortiment som utgick ifrån mottot allt på samma plats.

Omfattande lager

I det omfattande lagret, som innefattar drygt 150.000(!) produktartiklar, kan du hitta vad du än behöver för att förgylla din vardag. Balkongmöblerna är ju så attans viktiga för att sommaren ska bli komplett att Baushaus naturligtvis har detta i åtanke. Oavsett om du är ute efter exklusiva varianter av balkongmöbler eller om det är en enklare stil eftersträvar så finns det någonting för dig att hämta hos Bauhaus.

Ett faktum är att den balkongmöbel du sitter i när du spenderar tid på din balkong avgör hur kvalitativ din vistelse kommer att bli. Huruvida solen ger dig 50 nyanser av kräfta eller och den missar dig helt är i själva verket ganska oväsentligt, för det är i möbeln med boken eller paraplydrinken som du finner en av sommarsäsongens mest njutningsfulla ögonblick. Har du kommit över en möbel som är obekväm eller bara retsamt ful så kommer det inte riktigt bli samma sak. Av den anledningen är det viktigt att du väljer balkongmöbler med hjärtat, och här kan Bauhaus vara till din tjänst på ett sätt som är svårt att överträffa bland allehanda varuhus.

En expert på varje produktområde

 

Bauhaus har på grund av sitt breda sortiment valt att tillsätta en expert på respektive produktområde på kundtjänstavdelningen. Detta innebär att du får gedigen och professionell rådgivning anpassade till just den vara du letar efter. På varje produktområde sitter en man eller kvinna med lång erfarenhet inom just den typen av produkter på ett eller annat sätt. Målet är att du ska kunna få svar på samtliga av dina frågor, och att det ska hjälpa dig att komma fram till den bästa möjliga lösningen för dig. Hos dem hittar du bl.a balkongbord, balkongstolar och utegrupper.

 

Vad som också är kännetecknande för Bauhaus är att man står ödmjuk inför det faktum att hur man än vänder och vrider på kakan så är en lycklig medarbetare en bra medarbetare. Med det sagt läggs stor vikt vid att bemöta varje anställd som enskild människa och individ. Det i sin tur leder till att du som kund garanteras ett glittrande bemötande från en mycket lycklig butiksarbetare. Varje anställd på Bauhaus har sin egen plats under den stora korkeken, och där under finns en plats för dig som kund varenda gång du besöker Bauhaus. Det finns tre sätt att lämna ett utav Bauhaus varuhus på; med ett småleende, ett bredflin eller ett genuint gapskratt.

Vilket väljer du?