Meny Stäng

Jysk

Det här är Jysk

 

När en av Danmarks främsta affärsmän öppnade den första Jysk-butiken i Århus gjorde han det med samma motto som präglar hela koncernen till dags dato. Mottot, som ligger till grund för företagsnamnet, är ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet. Mannen heter Lars Larsen, och det exakta datumet var 2 april 1979. Butiken i danska Århus står fortfarande kvar, men varumärket har vuxit från Danmarks näst största stad ut till inte mindre än 41 nationer.

 

Utbud av inredning till balkongen

 

När vårens första fågelkvitter gör sig hört en tidig vårdag, då vet du att sommaren är på väg. Du funderar ett ögonblick på vart balkongmöblerna står, och med ens minns du att du fick lov att kasta hela uppsättningen på grund av diverse skador eller fågelbajsbombningar. Funderingar springer om varandra i vad som närmar sig panik. Balkongmöblerna måste ut nu – en bortslösad sommardag återfås aldrig igen.

Du kan vara lugn. På Jysk hittar du precis vad du behöver. Oavsett vilket material du är ute efter eller vilken uppsättning du kan tänkas behöva kommer du hitta precis det du söker här. Du kan sätta ihop vilka former av möbelkombinationer du önskar för att få den balkong du alltid har önskat dig, och behöver du hjälp eller rådgivning angående vilka möbler du bör välja eller vilka kombinationer som gör sig bäst är den inte långt borta, På Jysk finns kompetent personal som är beredda att vara dig till hjälp för att ditt köp ska bli så effektivt och enkelt som möjligt. På Jysk är det viktigaste att din sommar blir räddad och att du inte behöver vara utan kvalitativa balkongmöbler en enda dag till. Hitta både balkongbord och stolar hos Jysk.

 

Hur ser Din perfekta balkong ut?

 

Jysk har som främsta uppdrag att se till att du får möblerna som bidrar till att du får en balkong du alltid har velat ha, Det finns ett flertal kombinationer av balkongmöbler att välja mellan, och på Jysk sätts ingen gräns förrän du är fullständigt nöjd. Det finns naturligtvis också färdiga möbelset för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Ett enhetligt möbelset ger din balkong ett stilrent lyster som lyfter fram karaktär och skönhet på din uteplats och göra varje dag till en njutning. Vilket set du ska välja är helt upp till dig, men på Jysk finns alltid mycket kompetent personal som kan hjälpa dig med rådgivning och svara på alla dina frågor. Dina behov står i fokus, för när det är din sommar som ska säkras finns inget utrymme för ovilja.

 

En naturmedveten koncern

 

På Jysk värdesätts naturen och en stor del av utbudet av trädgårds- och utemöbler är certifierade enligt Forest Stewardship Councils(FSC) föreskrifter. Jysk kan med stolthet visa upp sitt engagemang för att bevara världens skogar och delta i kampen för att bibehålla den mängd skog som finns kvar. Grundtanken är att inte skövla mer än vad skogarna på egen hand kan återskapa. Alla som väljer att handla FSC-certifierade möbler från Jysk ger samtidigt sitt stöd till den mycket viktiga kampen för att bevara världens skogsmarker och värna om moder natur och hennes outtröttliga bidrag till mänsklighetens utveckling.