Meny Stäng

Rusta

Det här är Rusta

 

Rusta är en av Sveriges mest ansedda lågpriskedjor som samtidigt erbjuder ett kvalitativt sortiment. Produkterna kontrolleras noggrant innan de släpps vidare ut i försäljningsutbudet. När som helst kan en kontrollant ramla in på någon av de fabriker som tillverkar Rusta-produkter för att ta en närmare till på både produktkvalité och arbetsmiljö. Principerna och bestämmelserna har funnits i Rustas affärsidé redan från starten i Gävle 1986, och de efterlevs med anmärkningsvärd effektivitet till denna dag. Produkternas innehåll är lika viktigt som allt annat, och för att en fabriksledare inte ska få en formell luggning krävs att produkterna uppfyller kraven för bland annat hållbarhet och miljöbevarande.

 

Stort sortiment

 

Med fokus på din vardag och det du behöver för att din vardag ska hålla högsta möjliga standard erbjuder Rusta en stor variation av diverse balkongmöbler för att du inte ska leva en enda sommardag utan kvalitativa balkongmöbler. När sommaren nalkas är det allas vår fulla rätt att ha en eller flera balkongmöbler att sitta och svettas i när solen sköljer sina UV-strålar över oss.

Med svårslagen kvalitétsgaranti och regelbundna produktkontroller är det på Rusta du kan hitta just dina balkongmöbler. Utgångspunkten är dina drömmars balkong, och Rustas målsättning är att du ska få inget mindre än den balkonginredning du alltid har drömt om. Hos Rusta hittar du både balkongset och utegrupper.

 

På Rusta finner du ett standardutbud som mer eller mindre uppdateras för jämnan. Nya produkter letar sig in i sortimentet och gör ett redan intressant utbud till hysteriskt uppseendeväckande. Oavsett om det du är ute efter är balkongmöbler i lite mer exklusiva utformningar eller om det här är sommaren för någonting enklare och mer stilrent så finns det någonting för dig att hämta på Rusta. Du kan dessutom alltid vara säker på att du får dina balkongmöbler till fantastiska och häpnadsväckande priser tack vare en oerhört effektiviserade logistiklösningar.

 

På Rusta sätts dina behov i första rum. Vad du vill ha ut av din sommar är vad som har den allra största betydelsen. När du sitter på din balkong och lapar sol är det ytterst viktigt att du är fullständigt nöjd med dina val av balkongmöbler. Det finns de som säger att sommaren inte blir bättre än den möbel du sitter och pressar på solbrännan i, och det har Rusta tagit till vara på. Med både högkvalitativa produkter och låga priser på sitt sortiment kan det garanteras att du kommer att jobba på brännan som en kung.

Rusta – på väg uppåt

Det var från början två entreprenörer som startade den första Rusta-butiken i Gävle för 30 år sedan. Eldsjälarna heter Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell, och deras ledord är vad som präglar butikskedjan än idag. Ledorden lyder som följande: Enkelhet, mod, engagemang och samarbete. Ganska simpla ord som ändå ligger till grund för det faktum att Rusta idag har 78 etablerade butiker bara i Sverige och 8 i bortom den norska gränsen. De båda entreprenörerna är lika engagerade i företaget som vid starten på 80-talet, men den enda skillnaden att huvudrodret har förts vidare till en ny ledning som förväntas föra Anders och Bengans motto vidare mot en fruktsam framtid.